Млинниця з лівером
млинці, оладки, сирники, пироги духовка
20 Жовтня, 2016
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Ingredients
МЛИНЦІ:
Борошно - 200 г
Яйця - 3 шт.
Молоко - 3,5 склянки
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Лимон - 0,5 шт. (цедра)
Масло вершкове - 1 ст. ложка
ФАРШ:
Яловичина - легеня та печінка
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 корінь
Лавровий лист
Олія рослинна - 2 ст. ложки
Яйця — кілька штук
Directions
МЛИНЦІ:
1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру та борошно. Все добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то молока.
2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати тонкі млинці з двох боків.
ФАРШ:
1Легеню та яловичу печінку зварити в підсоленій воді з морквою і коренем петрушки, лавровим листом та іншими прянощами, вийняти, остудити, пропустити через м'ясорубку.
2Дрібно порубану цибулину підсмажити в олії, додати легеню та печінку, все разом обсмажити, додати солі, перцю, мускатного горіха, кілька дрібно порубаних яєць, перемішати, остудити.
МЛИННИЦЯ:
1Каструлю змастити маслом, укласти млинці, перекладаючи кожен приготованим фаршем, зверху закрити млинчиком, змастити маслом.
2Запікати в духовці 1 годину.