175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Риба консервована (сардина, сайра або горбуша) - 1 банка
Перець болгарський - 0,5 шт.
Бринза знежирена - 100 г
Сир (творог) нежирний - 150 г
Зелень
Directions
1Консервну рибу покласти у миску та ретельно розім'яти. Туди ж дрібно нарізати солодкий перець, покласти дієтичну бринзу (зі знежиреного молока) та нежирний м'який сир (творог), а також нарізану зелень.
2Перемішати і додати сік, що залишився у банці з-під риби до отримання такої консистенції, щоб було зручно намазувати на хліб.
3З такою намазкою можна робити прості бутерброди, а можна покласти її на хрусткий хлібець, закрити зверху другим хлібцем і залишити такий сендвіч на півгодини. Хлібці просочаться та не будуть розсипатися.