175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яблука - 1 шт.
Батон - 0,5 шт.
Джем (вишневий, смородиновий або інший) - 2 ст. ложки
Олія - для змащення
Цукор
Directions
1Яблуко розрізати навпіл, вийняти серцевину та нарізати на скибочки завтовшки ~ 1 см.
2Скибочки білого хліба викласти на деко, змащене олією. На хліб покласти трохи джему або варення, а на нього зверху - скибочки яблук. Бутерброд можна робити не з цілим, а з тертим яблуком. Посипати невеликою кількістю цукру і поставити в гарячу духовку на 5‑7 хвилин.
3Солодкі бутерброди найкраще їсти гарячими або теплими.