Форель фарширована з грибами
страви з грибів, страви з риби духовка, здорове харчування
28 Червня, 2018
169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Форель - 4 шт. (загальна вага ~ 1,5 кг)
Олія - 1,5 ст. ложки
Сметана - 1 ст. ложка
Вино біле - 1 склянка
Пряні трави для риби
ДЛЯ ФАРШУ:
Гриби білі або печериці - 500 г
Шпинат - 200 г
Цибуля шалот - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Мигдаль тертий - 1 ч. ложка
Вершки - 350 г
Лимони - 0,5 шт.
Олія - 1 ст. ложка
Directions
НАЧИНКА ДЛЯ РИБИ:
1Гриби, цибулю шалот і часник дрібно нарізати, потім покласти в розігріту олію і обсмажувати ~ 5 хвилин до напівготовності.
2У суміш додати натертий мигдаль, влити вершки і тушкувати до остаточної готовності.
3Шпинат трошки полити соком лимона, злегка обсмажити в олії, дати стекти жиру, уклавши після смаження шпинат на папір.
4Гриби та шпинат змішати, посолити, поперчити й остудити.
СОУС:
1Змішати біле вино та вершки, поставити на маленький вогонь на 10 хвилин, постійно помішуючи, додати дрібно нарізані пряні трави для риби.
РИБА:
1Форель розрізати з боку хребта, хребет вийняти за допомогою ножиць. Вичистити нутрощі. Хвіст і голову риби залишити.
2Всередину риби покласти начинку. Краї риби, що розходяться, стягнути ниткою або шпажками, стежити, щоб сік не витік. Рибу намастити сметаною, покласти у форму та запікати до готовності.
3Готову рибу полити гарячим соусом.
Дієта для поліпшення пам'яті