Форель фарширована
Форель фарширована

Форель фарширована з грибами

  ,   ,

28 Червня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 4 шт. (загальна вага ~ 1,5 кг)

Олія - 1,5 ст. ложки

Сметана - 1 ст. ложка

Вино біле - 1 склянка

Пряні трави для риби

ДЛЯ ФАРШУ:

Гриби білі або печериці - 500 г

Шпинат - 200 г

Цибуля шалот - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Мигдаль тертий - 1 ч. ложка

Вершки - 350 г

Лимони - 0,5 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Directions

НАЧИНКА ДЛЯ РИБИ:

1Гриби, цибулю шалот і часник дрібно нарізати, потім покласти в розігріту олію і обсмажувати ~ 5 хвилин до напівготовності.

2У суміш додати натертий мигдаль, влити вершки і тушкувати до остаточної готовності.

3Шпинат трошки полити соком лимона, злегка обсмажити в олії, дати стекти жиру, уклавши після смаження шпинат на папір.

4Гриби та шпинат змішати, посолити, поперчити й остудити.

СОУС:

1Змішати біле вино та вершки, поставити на маленький вогонь на 10 хвилин, постійно помішуючи, додати дрібно нарізані пряні трави для риби.

РИБА:

1Форель розрізати з боку хребта, хребет вийняти за допомогою ножиць. Вичистити нутрощі. Хвіст і голову риби залишити.

2Всередину риби покласти начинку. Краї риби, що розходяться, стягнути ниткою або шпажками, стежити, щоб сік не витік. Рибу намастити сметаною, покласти у форму та запікати до готовності.

3Готову рибу полити гарячим соусом.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00