Биточки грибні страви з грибів здорове харчування 29 Червня, 2018 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит) Ingredients Гриби - 260 г Хліб білий сухий - 50 г Молоко Цибуля - 1 шт. Яйця - 1 шт. Сухарі мелені - 0,5 склянки Олія - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Гриби перебрати, очистити, вимити, залити окропом і варити 30 хвилин. Потім гриби відкинути на друшляк і дати стекти відвару. 2Зварені гриби прокрутити через м'ясорубку разом із цибулею та замоченим в молоці білим хлібом, туди ж додати яйце, посолити. 3Сформувати биточки, запанірувати їх в сухарях, потім обсмажити в олії з двох боків.Дієта для поліпшення пам'яті 00:00