Аджика гостра

    

24 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Перець болгарський солодкий - 3,5 кг

Помідори - 2,5 кг

Перець гіркий - 4 стручка

Часник - 12-15 зубчиків

Цукор - 5 ст. ложок

Сіль - 4 ст. ложки

Олія - 100 мл

Оцет 10% - 100 мл

Directions

1Вимити й очистити овочі.

2Нарізати перець і томати великими скибочками та подрібнити у блендері або за допомогою м'ясорубки.

3Перекласти овочеву масу в чашу мультиварки, додати в неї цукор, сіль, олію і включити режим «Тушкування» на 1 годину 45 хвилин.

4Влити в майже готову аджику оцет, перемішати та варити ще 10 хвилин.

5Розкласти готовий продукт в стерильні банки та герметично закрити їх металевими кришками.

00:00