Артишоки по-баварськи овочеві страви німецька кухня 4 Квітня, 2017 Блюда страсти (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 2 порції Ingredients Артишоки консервовані - 400 г Шпинат - 200 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 1 зубчик Масло вершкове - 1 ст. ложка Горішки кедрові - 2 ст. ожки Мускатний горіх мелений Перець чорний мелений Сіль Directions 1Цибулю порубати та спасерувати на розігрітому вершковому маслі до прозорості. 2Шпинат нарізати, додати до цибулі та припустити з додаванням води. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх і подрібнений зубчик часнику. 3Артишоки розігріти разом із заливкою. Викласти їх на блюдо. Розкласти на них шпинатну суміш. 4Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді. 5При подачі посипати артишоки горіхами. 00:00