Асорті квашене

  

18 Лютого, 2018

Сезон заготовок 2013 №21 Квасим, солим, мочим овощи и фрукты (1001 совет и секрет)

Ingredients

Перець болгарський - 500 г

Помідори дрібні - 500 г

Морква - 300 г

Огірки - 300 г

Вишневе листя - 7 шт.

Листя чорної смородини - 7 шт.

Для розсолу:

Вода - 1 л

Сіль - 0,25 склянки

Directions

1Перець і огірки наколоти виделкою в декількох місцях, помідори бланшувати 5 хвилин.

2Підготовлені овочі укласти рядами в емальований посуд, перекладаючи прянощами. Залити розсолом, покласти кружок і гніт, залишити при кімнатній температурі на 2 дні.

3Розкласти в стерилізовані банки, закрити поліетиленовими кришками та прибрати на зберігання в холодильник.

00:00