Бабка (запіканка) з овочами, сиром (творогом) і зеленню
Бабка (запіканка) з овочами, сиром (творогом) і зеленню

Бабка з овочами, сиром (творогом) і зеленню

  ,   ,

18 Квітня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сир (творог) нежирний розсипчастий - 300 г

Олія - 2 ст. ложки

Морква - 1 шт.

Салат зелений - 6 листків

Цукор - 1 ч. ложка

Яйця - 1 шт.

Сухарі панірувальні - 1/3 склянки

ДЛЯ ДОМАШНЬОЇ ЛОКШИНИ:

Борошно - 2 склянки

Вода - 1/3 склянки

Directions

ДОМАШНЯ ЛОКШИНА:

1У гірку борошна влити воду, замісити густе тісто, розкачати його тонким шаром. Нарізати спеціальним пристосуванням локшину, викласти на покрите борошном деко, зверху теж присипати борошном і поставити деко в морозильник на півгодини.

2Закип'ятити воду, посолити, покласти в неї домашню локшину і варити кілька хвилин до готовності, потім локшину промити, відкинути в друшляк і дати стекти воді.

БАБКА:

1Моркву очистити, натерти на тертці. У сковороді нагріти олію, в неї викласти натерту моркву, тушкувати до м'якості.

2Листя салату промити, нарізати. Яйце збити з молоком, перемішати з готовою локшиною, додати нарізане листя салату, сир (творог), сіль, цукор. Все перемішати.

3Викласти масу у форму, посипати панірувальними сухарями, запікати при 180°С 10‑15 хвилин.

4При подачі полити сметаною.

Дієта для зміцнення хребта

00:00