Баклажан з копченою горбушею страви з риби духовка, швидко 31 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 45 mins Yields: 1 порція Ingredients Баклажани - 1 шт. великий Помідори - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Риба червона копчена (наприклад, горбуша) - 200 г філе Сир твердий (наприклад, російський) - 30-40 г Петрушка - 1 пучок Кріп - 1 пучок Зелена цибуля - кілька пір'їв Олія для смаження Directions 1Розрізати баклажан уздовж навпіл, вийняти ложкою серцевину та подрібнити її. Дрібно посікти цибулю. Обсмажувати цибулю та серцевину баклажана на розпеченій олії 10 хвилин. 2Видалити у помідора плодоніжку, надрізати навхрест, помістити в окріп на 2-3 хвилини. Зняти шкірку, нарізати овоч дрібними кубиками. Дрібно посікти зелену цибуля, кріп і петрушку. 3З'єднати обсмажені цибулю та баклажан з помідорами і зеленню. Додати розділену на волокна рибу. 4Начинити половинки баклажана цим фаршем, посипати тертим сиром. 5Запікати в розігрітій до 180°С духовці 15 хвилин. 00:00