Баранина відварна з квасолею

  

14 Червня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 600 г грудинки

Картопля - 6 шт.

Цибуля ріпчаста - 4 шт.

Квасоля - 1 склянка

Помідори - 2 шт.

Баклажани - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

Перець чорний мелений

Сіль

Зелень

Directions

1Баранину з кістками нарубати по 3-4 шматочки на порцію.

2Квасолю замочити в холодній воді на 4 години.

3Коріння нарізати уздовж соломкою і зв'язати в пучки.

4Цибулю нарізати кружальцями, картоплю і баклажан - великими кубиками.

5У горщики покласти шматочки баранини упереміш з овочами та квасолею, зверху покласти пучки коріння. Посолити, поперчити, залити гарячою водою так, щоб вона тільки покрила продукти.

6Накрити горщики кришками, помістити в духовку, нагріту до 180°C, і варити до готовності, періодично знімаючи піну. В кінці приготування покласти нарізані дольками помідори.

7Перед подачею вийняти з горщиків пучки білих коренів, м'ясо з овочами посипати дрібно нарізаною зеленню.

00:00