Батон «Манний»

    ,

22 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г

Манна крупа - 10 г

Сіль - 1,5 маленькі мірні ложки

Цукор - 1,5 великі мірні ложки

Дріжджі сухі - 2 маленьких мірних ложки

Вода - 330 мл

Олія - 1,5 великих мірних ложки

Часник - 5 зубчиків

Directions

1На дно форми покласти сіль, цукор, дріжджі, всипати манну крупу, борошно. Нарізати часник і викласти рівномірно зверху, влити воду, потім олію.

2Включити програму «Основний», розмір середній, корочка світла.

Для хлібопічки Panasoniс SD-255

00:00