111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
М'ясо - 600 г
Печериці або білі гриби - 200 г
Цибуля - 2 шт.
Масло вершкове - 3 ст. ложки
Борошно пшеничне - 1 ст. ложка
Сметана - 1 склянка
Соус гострий - 1 ст. ложка
Томат-пюре - 1 ст. ложка
Перець чорний мелений
Cіль
Directions
1М'ясо очистити від сухожиль і плівок, нарізати впоперек волокон широкими скибочками, відбити та нарізати соломкою приблизно 0,4 см, завдовжки 5 см.
2Подрібнене м'ясо пересипати перцем, сіллю і борошном, покласти на розігріту сковороду й обсмажувати на сильному вогні 5 хвилин до рум'яної скоринки. Потім перекласти м'ясо в сотейник.
3Обсмажити на олії дрібно нарізані свіжі гриби та нашатковану цибулю.
4Додати гриби з цибулею до м'яса, залити сметаною, заправити соусом, томатом-пюре, довести до кипіння.