Бефстроганов з грибами
Бефстроганов з грибами

Бефстроганов з печерицями

  ,

20 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

М'ясо - 600 г

Печериці або білі гриби - 200 г

Цибуля - 2 шт.

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Сметана - 1 склянка

Соус гострий - 1 ст. ложка

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Cіль

Directions

1М'ясо очистити від сухожиль і плівок, нарізати впоперек волокон широкими скибочками, відбити та нарізати соломкою приблизно 0,4 см, завдовжки 5 см.

2Подрібнене м'ясо пересипати перцем, сіллю і борошном, покласти на розігріту сковороду й обсмажувати на сильному вогні 5 хвилин до рум'яної скоринки. Потім перекласти м'ясо в сотейник.

3Обсмажити на олії дрібно нарізані свіжі гриби та нашатковану цибулю.

4Додати гриби з цибулею до м'яса, залити сметаною, заправити соусом, томатом-пюре, довести до кипіння.

00:00