Борщ пісний з квасолею перші страви здорове харчування, низькокалорійне 3 Березня, 2018 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Квасоля біла або червона (можна консервовану) Картопля Буряк Морква Цибуля ріпчаста Томатна паста Капуста Зелень Directions 1Відварити білу або червону квасолю. Вийде наваристий квасолевий бульйон - основа для борщу. 2Покласти в бульйон нарізану картоплю, буряк, моркву, ріпчасту цибулю, томатну пасту або свіжі помідори. Додати нашатковану капусту. Продовжувати варити. 3Посолити, поперчити, покласти нарізану зелень. 4Подавати зі сметаною, часником або цибулею. Квасолевий борщ гарний і в гарячому, і в холодному вигляді. 00:00