борщ
борщ

Борщ із ревенем

    

27 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 300 г

Картопля - 2‑3 шт.

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Буряк - 1 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Квасоля - 1 ст. ложка

Сік ревеню - 0,5 склянки

Олія - 2 ст. ложки

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Зелена цибуля - 1 пучок

Кріп

Directions

1У киплячу воду покласти шатковану капусту та нарізану дольками картоплю.

2Через 12‑15 хвилин після закипання додати квасолю, дрібно нарізаний солодкий перець і борщову заправку, приготовану з цибулі, моркви, буряка - підсмажених, а потім тушкованих з томатом-пюре і невеликою кількістю води та соку ревеню. Кип'ятити 12‑15 хвилин.

3В кінці додати перець, лавровий лист, сіль.

4Подати з дрібно нарізаними кропом і зеленою цибулею.

Дієта при гіпотонії

00:00