Бріки з м’ясом і сиром

    

14 Березня, 2018

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 10 шт.

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 400 г

Маргарин - 100 г

Вода - 1 склянка

Яйця - 1 шт.

Сіль

ДЛЯ ФАРШУ:

Телятина - 200 г

Сир - 100 г

Масло топлене - 20 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця - 2 шт.

Олія для обсмажування

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1М'ясо та цибулю дрібно порубати й обсмажити в топленому маслі. Приправити до смаку.

2Варені яйця натерти на тертці та змішати з тертим сиром і м'ясом.

3Замісити тісто з борошна, маргарину, води, яйця і солі, розкачати в пласт товщиною 4 мм і вирізати кружальця діаметром 10 см.

4На кожен кружалець укласти 1 ст. ложку начинки, скласти навпіл і притиснути краї, щоб склеїлися.

5Обсмажити бріки в олії з обох боків до рум'яної скоринки, а потім трохи прогріти в духовці.

00:00