Бургери з рибою і соусом тартар

  ,   

27 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Булочки для гамбургерів - 6 шт.

Риба - 900 г філе

Ікра щуки або червона - 120 г

Помідори - 1 шт.

Салат-латук - 6 шт. листя або

Рукола - 1 жменя

Манна крупа - 1,5 ст. ложки

Сіль

Перець білий мелений

СОУС ТАРТАР:

Майонез - 200 г

Огірки мариновані рубані - 0,25 склянки

Каперси мариновані - 1 ст. ложка

Цибуля зелена рубана - 3 ст. ложки

Петрушка рубана - 1 ст. ложка

Лимон - 2 ч. ложки соку

Гірчиця діжонська - 1 ч. ложка

Соус вустерський - 0,5 ч. ложки

Естрагон сушений - 0,5 ч. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1СОУС: З'єднати подрібнені каперси, рубані мариновані огірки, зелену цибулю та петрушку, влити лимонний сік, додати майонез, гірчицю, вустерський соус і естрагон. Посолити та поперчити. Накрити плівкою, помістити в холодильник на 1 годину.

2Нарізати філе риби шматочками, двічі пропустити через м'ясорубку. Додати манну крупу, сіль, перець. Сформувати з фаршу 6 котлет, запікати в розігрітій до 170°С духовці 8-10 хвилин.

3Розрізати булочки уздовж, відправити в духовку на 1-2 хвилини.

4Нарізати помідор кружальцями завтовшки 5 мм.

5Змастити нижню частину булочок соусом тартар, викласти листя салату, рибну котлету, кружальця помідора та трохи ікри. Накрити верхньою частиною булочок.

00:00