Бургери з рибою і соусом тартар
бутерброди, страви з риби швидко
27 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Prep: 1 hr
- Cook: 20 mins
- Yields: 6 порцій
Ingredients
Булочки для гамбургерів - 6 шт.
Риба - 900 г філе
Ікра щуки або червона - 120 г
Помідори - 1 шт.
Салат-латук - 6 шт. листя або
Рукола - 1 жменя
Манна крупа - 1,5 ст. ложки
Сіль
Перець білий мелений
СОУС ТАРТАР:
Майонез - 200 г
Огірки мариновані рубані - 0,25 склянки
Каперси мариновані - 1 ст. ложка
Цибуля зелена рубана - 3 ст. ложки
Петрушка рубана - 1 ст. ложка
Лимон - 2 ч. ложки соку
Гірчиця діжонська - 1 ч. ложка
Соус вустерський - 0,5 ч. ложки
Естрагон сушений - 0,5 ч. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1СОУС: З'єднати подрібнені каперси, рубані мариновані огірки, зелену цибулю та петрушку, влити лимонний сік, додати майонез, гірчицю, вустерський соус і естрагон. Посолити та поперчити. Накрити плівкою, помістити в холодильник на 1 годину.
2Нарізати філе риби шматочками, двічі пропустити через м'ясорубку. Додати манну крупу, сіль, перець. Сформувати з фаршу 6 котлет, запікати в розігрітій до 170°С духовці 8-10 хвилин.
3Розрізати булочки уздовж, відправити в духовку на 1-2 хвилини.
4Нарізати помідор кружальцями завтовшки 5 мм.
5Змастити нижню частину булочок соусом тартар, викласти листя салату, рибну котлету, кружальця помідора та трохи ікри. Накрити верхньою частиною булочок.