Бургери з сиром брі та цибулею шалот

    ,

24 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Булочки для гамбургерів - 4 шт.

Яловичий фарш - 700 г

Сир брі або камамбер - 60 г

Цибуля шалот або салатна - 125 г

Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки

Гірчиця зернова - 5 ст. ложок

Рукола - 1 пучок

Сіль - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Олія оливкова для смаження - 2 ст. ложки

Directions

1Нарізати цибулю шалот тонкими кільцями. Підрум'янювати в 1 ст. ложці розігрітого оливкового масла при низькій температурі 15 хвилин.

2Додати в фарш панірувальні сухарі, сіль і мелений чорний перець. Сформувати 4 котлети. Зробити в центрі кожної з них поглиблення, покласти по шматочку сиру (15 г).

3Обсмажувати котлети на оливковій олії на сковороді або грилі під кришкою в режимі прямого сильного жару 8-10 хвилин.

4Покласти булочки на решітку зрізом вниз і помістити в розігріту до 180°С духовку за 2-3 хвилини до готовності м'ясної начинки.

5Намазати гірчицею нижні половинки булочок. Викласти на них гарячі котлети, зверху - кільця цибулі шалот і листя руколи. Накрити другими половинками булочок.

6Подавати гарячими.

00:00