Вінегрет з оселедцем і квашеною капустою (з консервованими кабачками)
24 Вересня, 2016
Русская кухня (Семь поварят)
Школа кулинара 2015 №11 Июнь
- Cook: 20 mins
- Yields: 8 порцій
Ingredients
Оселедець солоний - 200 г філе
Картопля варена - 180‑200 г
Буряк варений - 130‑200 г
Морква варена - 100‑120 г
Цибуля ріпчаста - 90 г
Зелений горошок консервований - 30 г
Кабачки консервовані - 50‑60 г
Огірки солоні - 50‑60 г
Капуста квашена - 50‑60 г
Петрушка
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Олія - 50 мл
Оцет 3% - 50 мл
Перець чорний мелений
Сіль
Цукор
Directions
1Варені моркву, буряк і картоплю нарізати дрібними кубиками.
2Буряк в окремій ємності заправити невеликою кількістю олії, щоб він не фарбував інші продукти.
3Квашену капусту віджати від розсолу, велику - дрібно порубати. Кабачки, очищені від шкірки огірки та частину цибулі нарізати дрібними кубиками.
4Частину оселедця нарізати скибочками та відкласти для оформлення, а решту нарізати маленькими кубиками.
5ЗАПРАВКА: Змішати олію, оцет, сіль, цукор і мелений чорний перець.
6Нарізані овочі, оселедець, зелений горошок з'єднати, додати заправку та перемішати.
7При подачі вінегрет укласти гіркою в салатник, зверху оформити скибочками оселедця, кільцями цибулі та гілочками петрушки.