Вінегрет з оселедцем і квашеною капустою з консервованими кабачками
Вінегрет з оселедцем і квашеною капустою з консервованими кабачками

Вінегрет з оселедцем і квашеною капустою (з консервованими кабачками)

    

24 Вересня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

Школа кулинара 2015 №11 Июнь

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Оселедець солоний - 200 г філе

Картопля варена - 180‑200 г

Буряк варений - 130‑200 г

Морква варена - 100‑120 г

Цибуля ріпчаста - 90 г

Зелений горошок консервований - 30 г

Кабачки консервовані - 50‑60 г

Огірки солоні - 50‑60 г

Капуста квашена - 50‑60 г

Петрушка

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія - ​​50 мл

Оцет 3% - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Цукор

Directions

1Варені моркву, буряк і картоплю нарізати дрібними кубиками.

2Буряк в окремій ємності заправити невеликою кількістю олії, щоб він не фарбував інші продукти.

3Квашену капусту віджати від розсолу, велику - дрібно порубати. Кабачки, очищені від шкірки огірки та частину цибулі нарізати дрібними кубиками.

4Частину оселедця нарізати скибочками та відкласти для оформлення, а решту нарізати маленькими кубиками.

5ЗАПРАВКА: Змішати олію, оцет, сіль, цукор і мелений чорний перець.

6Нарізані овочі, оселедець, зелений горошок з'єднати, додати заправку та перемішати.

7При подачі вінегрет укласти гіркою в салатник, зверху оформити скибочками оселедця, кільцями цибулі та гілочками петрушки.

00:00