Гарячі бутерброди з ковбасою і яблуками бутерброди 20 Вересня, 2016 Блюда с колбасой и сосисками Ingredients Хліб пшеничний - 4-6 скибочок Масло вершкове - 20 г Ковбаса копчена - 150 г Хрін (тертий корінь) - 1 ст. ложка Яблука - 2 шт. Помідори Зелень Directions 1Хліб обсмажити в 10 г вершкового масла. 2Ковбасу нарізати скибочками і обсмажити на маслі, що залишилося. 3Яблука натерти на крупній тертці і обсмажити на маслі, що залишилося після смаження ковбаси. 4Яблука перемішати з тертим хріном. 5На хліб покласти ковбасу, поверх гіркою викласти яблука з хроном, оформити кружечками помідора з зеленню. 00:00