Гарячі бутерброди з ковбасою і яблуками

  

20 Вересня, 2016

Блюда с колбасой и сосисками

Ingredients

Хліб пшеничний - 4-6 скибочок

Масло вершкове - 20 г

Ковбаса копчена - 150 г

Хрін (тертий корінь) - 1 ст. ложка

Яблука - 2 шт.

Помідори

Зелень

Directions

1Хліб обсмажити в 10 г вершкового масла.

2Ковбасу нарізати скибочками і обсмажити на маслі, що залишилося.

3Яблука натерти на крупній тертці і обсмажити на маслі, що залишилося після смаження ковбаси.

4Яблука перемішати з тертим хріном.

5На хліб покласти ковбасу, поверх гіркою викласти яблука з хроном, оформити кружечками помідора з зеленню.

00:00