Глінтвейн «Кароліна»

  

9 Червня, 2018

Горячие напитки с вином (Семь поварят)

  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Вино червоне - 500 мл

Коньяк - 75 мл

Горілка - 50 мл

Цукор - 50 г

Мускатний горіх тертий - 1 щіпка

Гвоздика мелена - 0,25 ч. ложки

Кориця мелена - 0,25 ч. ложки

Перець духмяний - 2 горошини

Directions

1Вино змішати з цукром, додати прянощі і, помішуючи дерев'яною ложкою, довести суміш майже до кипіння. Влити коньяк і горілку, прогріти, не доводячи до кипіння.

2Залити глінтвейн в термос, витримати мінімум 1 годину.

3При подачі розлити в келихи.

00:00