Голубці страви з м'яса російська кухня духовка 29 Вересня, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 4 порції Ingredients Капуста білокачанна - 4 листи Яловичина - 200 г м'якоті Рис варений - 120 г Цибуля ріпчаста - 0,5 головки Олія - 2 ст. ложки Сметана - 1 стакан Сіль Зелень петрушки Directions 1Листи капусти обдати окропом і злегка відбити. 2М'ясо пропустити через м'ясорубку з додаванням рису і цибулі, перемішати посолити. 3На лист капусти покласти фарш, загорнути, надаючи форму циліндра. 4Обсмажити на олії до золотистого кольору, залити сметаною і запекти в духовці. 5При подачі оформити зеленню петрушки. 00:00