Млинці румунські

    

29 Вересня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 300 г

Борошно гречане - 160 г

Молоко - 250 г

Дріжджі - 30 г

Яйця - 4 шт.

Масло вершкове - 50 г

Цукор - 25 г

Сіль

Directions

1Просіяти борошно в посуд для замісу тіста, залити його киплячим молоком і розтерти тісто до сметаноподібної консистенції. Трохи остудити, додати розведені в теплому молоці дріжджі, дати тісту підійти в теплому місці.

2Жовтки розтерти цукром до білого кольору та змішати з опарою. Додати гречане борошно та збиті в піну білки, сіль і, якщо знадобиться, ще трохи теплого молока. Поставити тісто в тепле місце, щоб воно добре підійшло.

3Розігріти на сковороді олію або жир і, наливаючи ложкою тісто, випекти млинці. Укласти їх стопкою і подати до столу гарячими з розтопленим маслом, сметаною, ікрою і т. д.

00:00