Голубці

      

29 Вересня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста білокачанна - 4 листи

Яловичина - 200 г м'якоті

Рис варений - 120 г

Цибуля ріпчаста - 0,5 головки

Олія - 2 ст. ложки

Сметана - 1 стакан

Сіль

Зелень петрушки

Directions

1Листи капусти обдати окропом і злегка відбити.

2М'ясо пропустити через м'ясорубку з додаванням рису і цибулі, перемішати посолити.

3На лист капусти покласти фарш, загорнути, надаючи форму циліндра.

4Обсмажити на олії до золотистого кольору, залити сметаною і запекти в духовці.

5При подачі оформити зеленню петрушки.

00:00