Горбуша зі сметаною

    ,

19 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Горбуша - 700 г

Сметана - 4 ст. ложки

Сир - 100 г

Сіль - 15 г

Перець чорний мелений - 10 г

Олія - 1 ст. ложка

Directions

1Рибу почистити, помити та нарізати на невеликі шматки. Посолити та поперчити з усіх боків.

2Налити в сковороду олію, покласти шматочки риби й обсмажити з усіх боків. Смажити краще не все шматочки одразу, а в 2-3 етапи.

3Покласти все обсмажені шматочки риби в сотейник і залити їх сметаною. Запікати рибу в духовці 30 хвилин.

4За 10 хвилин до закінчення часу готування, рибу можна посипати тертим сиром.

00:00