Горбуша з часником

    ,

20 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Горбуша - 500 г філе

Картопля - 500 г

Цибуля - 2-3 шт.

Сметана - 100 мл

Сіль - 10 г

Перець - 10 г

Приправа для риби - 10 г

Часник - 1-2 зубчики

Directions

1Картоплю вимити й очистити. Нарізати тонкими скибочками та покласти на дно сотейника. Посолити та поперчити за смаком.

2Якщо картопля не використовується, тоді спочатку очистити та нарізати тонкими кільцями цибулю. Викласти її в сотейник і посолити за смаком.

3Далі вимити рибу, нарізати середніми шматочками та покласти в сотейник. Посолити та поперчити за смаком. При бажанні можна додати спеції для риби. Налити склянку води.

4СОУС: Очистити часник і видавити його через прес або натерти на тертці. З'єднати часник зі сметаною, ретельно перемішати. Також можна додати спеції за смаком.

5Змастити соусом зверху рибу. Покрити фольгою. Запікати в духовці до готовності.

Риба виходить дивно ніжною та соковитою.

00:00