100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Бурячиння - 0,5 кг
Цибуля - 1 шт.
Cир твердий тертий - 2 ст. ложки
Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки
Сіль
Перець
ДЛЯ СОУСУ:
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Олія - 2 ст. ложки
Борошно - 1 ст. ложка
Молоко - 300 мл
Directions
1Обсмажити на олії цибулю до прозорості.
2Додати подрібнені стебла від бурячиння та обсмажувати, помішуючи, 5 хвилин.
3Покласти зелене листя бурячиння та обсмажувати ще 2 хвилини.
4Посолити, поперчити та покласти на деко, змащене маслом.
5СОУС: Розтопити на сковороді вершкове масло й олію. Помішуючи, ввести муку та зменшити вогонь. Соус має вийти не дуже густим і не дуже рідким. Зменшити вогонь і акуратно влити тепле молоко.
6Залишити соус на маленькому вогні, поперчити, посолити і залити ним бурячиння.
7Посипати страву сиром і сухарями та поставити в духовку, прогріту до 200°C, на 15 хвилин.