Гречані пластівці з гарбузом і грибами

    

27 Вересня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гречані пластівці - 100 г

Вода - 200 мл

Сіль - 1 щіпка

Печериці - 130 г

Капуста брюссельська - 100 г

Гарбуз - 100 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Базилік

Перець чилі

Перець солодкий

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Directions

1Сухі гречані пластівці залити окропом, посолити, довести до кипіння і вимкнути. Настоювати під кришкою 5-10 хвилин.

2Розігріти вершкове масло. Цибулю і часник подрібнити та обсмажити в маслі.

3Гриби нарізати на 4-6 частин, додати до цибулі.

4Гарбуз нарізати кубиками. Перемішати з грибами та цибулею.

5Заморожену брюссельську капусту (можна заздалегідь не розморожувати) покласти в сковороду. Посипати сухим базиліком, посолити і додати трохи перцю чилі. Тушкувати 5 хвилин під кришкою, не доводячи до м'якості капусти і гарбуза.

6Перемішати кашу, покласти в піалу невеликого розміру, утрамбувати і перевернути на роздавальну тарілку. Зверху розкласти овочі.

Сухі гречані пластівці можна замінити ячними, житніми або сумішшю 4-5 зернових пластівців.

00:00