Гриби з картоплею та сметаною

    

13 Вересня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Гриби (білі, маслюки, печериці) - 500 г

Картопля - 600 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Сметана - 300 г

Масло вершкове - 60 г

Зелень кропу

Сіль

Directions

1Гриби зачистити, у маслюків та сироїжок зняти шкірку з капелюшків. Гриби промити, обсушити і нарізати скибочками.

2Цибулю нарізати і обсмажувати на частині масла 5‑7 хвилин. Додати гриби і смажити все разом.

3Картоплю нарізати брусочками, обсушити і обсмажити до напівготовності на маслі, що залишилося.

4Додати гриби, посолити і заправити сметаною. Закрити посуд кришкою і тушкувати гриби з картоплею до готовності.

5При подачі посипати рубленою зеленню.

00:00