Гриби з овочами в горщиках
Гриби з овочами в горщиках

Гриби з овочами

    

2 Травня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби - 500 г

Шпик - 100 г

Капуста білокачанна - 0,25 качана

Картопля - 4 шт.

Ріпа - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь + зелень

Вода - 0,5 л

Цибуля зелена

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби, моркву, корінь петрушки і ріпу нарізати скибочками, капусту - шашками, картоплю - дольками.

2Шпик нарізати кубиками, обсмажити до хрустких шкварок, вийняти їх шумівкою.

3У жирі, що витопився, обсмажити гриби та коріння до напівготовності.

4Гриби та коріння укласти в горщики, влити гарячу воду, додати ріпу, капусту, картоплю, посолити, поперчити та тушкувати в духовці до готовності.

5При подачі гриби з овочами посипати шкварками, рубаною зеленою цибулею і петрушкою.

00:00