Гриби, смажені з часником і петрушкою

    

13 Червня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби білі - 500 г

Олія оливкова - 25 мл / 5 ч. ложок

Часник - 1 зубчик

Петрушка - 1 ст. ложка нарізаної свіжої зелені

Сіль

Перець

Directions

1Обрізати гриби та ретельно очистити їх, знімаючи ґрунт та витираючи їх вологою ганчіркою. Нарізати завтовшки 2 мм.

2Нагріти в сковороді оливкову олію та смажити нарізаний часник, доки не піде аромат, але підсмажувати.

3Додати гриби та петрушку і готувати до м'якості грибів.

4Приправити сіллю та перцем і подавати.

00:00