Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Гриби, тушковані у гірчичному соусі

    ,

11 Травня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби свіжі - 400 г

Олія - 2 ст. ложки

Борошно - 1 ст. ложка

Цибуля - 1 шт.

Гірчиця - 1 ст. ложка

Сіль

Цукор

Перець

Оцет

Вода

Directions

1ГІРЧИЧНИЙ СОУС: Змішати олію, борошно, нарізану цибулю, гірчицю, цукор, сіль, перець, оцет.

2Гриби ретельно вимити, нарізати пластами, опустити в гарячу олію і тушкувати на маленькому вогні, доки з них не виділиться сік.

3В окремому посуді в олії пасерувати нарізану цибулю і борошно, влити трохи води, додати гриби. Тушкувати кілька хвилин при постійному помішуванні.

4Потім додати гірчичний соус і готувати ще 3‑5 хвилин.

00:00