1Грудку індички нарізати на пласти і густо обмазати з усіх боків знежиреним йогуртом для маринування, гірчицею, покрити шаром нарізаної цибулі, посолити, поперчити. Поставити на ніч в прохолодне місце.
2Нашпигувати кожен шматочок індички часником, злегка присипати каррі.
3Покласти м'ясо індички на лист, накрити його фольгою і поставити в духовку, розігріту до 250°С, на 30 хвилин. Можна кожен шматочок обернути фольгою.
4ГАРНІР ІЗ ЗАПЕЧЕНИХ ЯБЛУК І СОЛОДКОГО ПЕРЦЮ: Нарізати яблука і солодкий перець на половинки, видалити насіння, викласти на невелике деко і поставити в духовку до запікання. Можна покласти яблука і перець на деко, де запікається м'ясо індички.