Джем абрикосовий (без води з горішками)

    

11 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Абрикоси - 1 кг

Цукор - 700 г

Directions

1Соковиті, ароматні, тверді, злегка недостиглі абрикоси з кислинкою добре промити. Розділити ягоди на половинки та вийняти кісточки. Половинки нарізати подрібніше, а кілька кісточок (5‑6 шт.) розколоти і дістати горішки.

2Подрібнені абрикоси покласти в мультичашу та додати абрикосові горішки - вони додадуть джему горіховий присмак і аромат. Засипати цукром, перемішати та закрити мультиварку. Спочатку тушкувати на відповідному режимі 1 годину.

3А після, не закриваючи кришку, уварити джем до потрібної консистенції на режимі «Випічка», встановлюючи час двічі: приблизно 65 хвилин, а потім 45 хвилин.

4Готове гаряче варення розфасувати по стерилізованих банках, закрити та остудити при кімнатній температурі.

00:00