Закуска з баклажанів «Десятка» консервація 14 Серпня, 2018 Витаминные заготовки (Семь поварят) Ingredients Баклажани - 2 кг Цибуля ріпчаста - 10 шт. Перець солодкий - 10 шт. Помідори - 10 шт. Олія - 1 склянка Оцет яблучний - 1 склянка Цукор - 100 г Сіль - 2 ст. ложки Перець чорний горошком Directions 1Баклажани та помідори нарізати кружальцями, солодкий перець і ріпчасту цибулю - кільцями. 2Овочі викласти шарами в глибоку сковорідку, посолити, додати цукор, оцет і олію, додати перець горошком і тушкувати 30‑40 хвилин. 3Овочі одразу розкласти в стерилізовані банки та закатати кришками. Можна не стерилізувати, а добре укутати ковдрою для стерилізації. 4Зберігати в темному прохолодному місці. 00:00