Заливне двокольорове з шинкою

  ,   

19 Грудня, 2016

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Шинка - 50 г

Бульйон м'ясний - 250 г

Майонез - 100 г

Желатин - 10 г

Огірки мариновані - 8 шт.

Яйця варені - 2 шт.

Соус томатний або кетчуп - 1 ст. ложка

Зелень петрушки та базиліка, дрібно нарізана - 1 ч. ложка

Cіль

Directions

1Желатин замочити в шестикратній кількості холодної кип'яченої води на 40 хвилин, потім з'єднати з теплим бульйоном, довести до кипіння й охолодити до початку застигання.

2У майонез додати приготоване желе, збити. Отриману масу розділити навпіл. Одну частину перемішати з томатним соусом, іншу - з зеленню. Посолити.

3Майонез з зеленню викласти в форму, злегка змащену олією, і охолодити до застигання. Зверху розкласти скибочки 1 яйця, нарізану кубиками шинку, 3-4 огірка, нарізаних кружечками. Залити сумішшю майонезу з томатним соусом і дати застигнути.

4Викласти заливне на блюдо, оформити скибочками другого яйця та кружечками огірків, укладеними віялом.

00:00