Заливне з гарбуза
Заливне з гарбуза

Заливне з гарбуза

  ,   ,

27 Липня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гарбуз

Родзинки

Волоські горіхи

Курага

Желатин

Directions

1Гарбуз вимити, очистити від шкірки, нарізати пластами, запекти в духовці з невеликою кількістю води при 180°С до прозорого стану.

2У плоский посуд на дно послідовно насипати шарами: родзинки, очищені подрібнені волоські горіхи, нарізану курагу. Верхнім шаром викласти пласти гарбуза.

3Залишки соку від приготування гарбуза використовувати для приготування желе з желатину. Залити готовим теплим желе сухофрукти, потім поставити в холодильник.

4Страву подавати холодною, нарізавши на порції.

00:00