Запіканка з картоплі з грибами

  ,   

26 Грудня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Картопля - 1 кг

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Перець

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби - 500 г

Зелень петрушки - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Картоплю очистити, вимити, посолити, залити окропом. Варити під кришкою.

2Коли картопля звариться, злити воду, розім'яти, поперчити, додати яйця (поступово, по одному), безперервно помішуючи, щоб утворилася пухка маса.

3Гриби очистити, вимити, нарізати соломкою. Тушкувати у власному соку під кришкою 10 хвилин. Додати масло, посолити, тушкувати до готовності.

4На змащене жиром деко викласти пюре порціями по 1-2 ст. ложки. Надавити опуклою стороною змоченою в олії ложки, зробити в порціях поглиблення. Покласти в кожне поглиблення тушковані гриби та запікати в гарячій духовці 15-20 хвилин.

5Кухонною лопаткою викласти порції на нагріту тарілку, посипати нарізаною зеленню петрушки.

00:00