Запіканка з рису з помідорами

    

28 Січня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 1 склянка

Помідори - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Вершки густі - 1 склянка

Сир твердий - 150 г

Шпик - 200 г

Часник - 1 зубчик

Олія - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рис залити 2 склянками киплячої підсоленої води та варити до готовності.

2Шпик нарізати дрібними кубиками, обсмажити на сухій сковороді, додати дрібно рубаний часник і смажити ще 1 хвилину. Витопленим жиром заправити рис.

3Перемішати рис, вершки та тертий сир, додати сіль і перець.

4Цибулю дрібно нарізати та обсмажувати на олії до золотистого кольору.

5Помідори нарізати кружальцями.

6На дно жаровні укласти шпик, потім - рисову масу, зверху викласти цибулю та помідори. Запікати 10-15 хвилин в розігрітій до 180°С духовці.

00:00