1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Картопля - 1 кг
Яйця - 2 шт.
Борошно - 3-4 ст. ложки
Цибуля - 1 шт. середня
Масло вершкове - 5 ст. ложок
Яловичина відварна - 200 г
Сало - 50-70 г
Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки
Петрушка або базилік - 3-5 гілочок
Сіль
Спеції
Directions
1Картоплю вимити, очистити, нарізати та відварити в підсоленій воді. Відвар злити, картоплю обсушити і розтерти в пюре. Додати яйця, дрібно нарізану і обсмажену в вершковому маслі цибулю, борошно і ретельно перемішати.
2М'ясо разом із салом і вимитою зеленню пропустити через м'ясорубку, посолити, додати спеції і перемішати.
3З картопляного пюре сформувати коржі, викласти на середину кожного м'ясну начинку, з'єднати краї і надати форму зраз.
4Запанірувати їх в сухарях і смажити з двох боків на вершковому маслі до утворення рум'яної скоринки.