Зрази картопляні з м’ясом

  ,

6 Липня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Картопля - 1 кг

Яйця - 2 шт.

Борошно - 3-4 ст. ложки

Цибуля - 1 шт. середня

Масло вершкове - 5 ст. ложок

Яловичина відварна - 200 г

Сало - 50-70 г

Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки

Петрушка або базилік - 3-5 гілочок

Сіль

Спеції

Directions

1Картоплю вимити, очистити, нарізати та відварити в підсоленій воді. Відвар злити, картоплю обсушити і розтерти в пюре. Додати яйця, дрібно нарізану і обсмажену в вершковому маслі цибулю, борошно і ретельно перемішати.

2М'ясо разом із салом і вимитою зеленню пропустити через м'ясорубку, посолити, додати спеції і перемішати.

3З картопляного пюре сформувати коржі, викласти на середину кожного м'ясну начинку, з'єднати краї і надати форму зраз.

4Запанірувати їх в сухарях і смажити з двох боків на вершковому маслі до утворення рум'яної скоринки.

00:00