Кавучін (гарбузовий суп)

    

19 Жовтня, 2016

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

Ingredients

Гарбуз - 600 г

Масло вершкове - 50 г

Часник - 1 зубчик

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 50 г

Пармезан - 60 г

Петрушка - 1 гілочка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Очистити гарбуз, вийняти насіння, нарізати її середніми скибочками.

2Відварити гарбуз в невеликій кількості підсоленої води.

3Злити воду приблизно через 20 хвилин після закипання і подрібнити гарбуз за допомогою блендера.

4Дрібно нарізати часник.

5Розтопити вершкове масло в каструлі з антипригарним покриттям, додати часник і борошно, безперервно помішуючи. У результаті маэ вийти жовтувата кремоподібна суміш.

6Додати гарбузове пюре, перемішати, посолити і поперчити. Готувати суп на слабкому вогні приблизно 10 хвилин.

7Додати в готову страву тертий пармезан.

8Перед подачею на стіл можна посипати суп гарбузовим насінням або прикрасити його гілочкою петрушки.

Страва з регіону Фриули-Венеция-Джулия

00:00