Капуста, квашена з журавлиною

    

3 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Капуста - 2 кг

Морква - 1 шт. велика

Журавлина - 150 г

Сіль - 4 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 3 шт.

Directions

1Журавлину промити. Капусту нашаткувати. Моркву очистити, натерти на тертці.

2Змішати капусту з морквою, сіллю і цукром.

3У каструлю покласти третину капусти, утрамбувати, зверху покласти 1 лавровий лист і всипати третину журавлини. Потім викласти ще 2 шари. Зверху поставити тарілку, на неї встановити гніт і тримати в такому стані 5‑6 днів.

4Як тільки на поверхні капусти виступить піна, зробити в капусті кілька отворів до дна дерев'яною паличкою.

5Як тільки капуста буде готова, її укласти в чисті банки і поставити в холодильник.

Дієта для підвищення імунітету

00:00