Картопля, запечена шарами

  ,   

30 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Картопля - 1,5-2 кг

Яйця - 10 шт.

Сметана - 2 склянки

Сухарі панірувальні - 1 склянка

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Сіль

Directions

1Відварену картоплю очистити, нарізати тонкими кружальцями.

2Сотейник змастити зсередини вершковим маслом, посипати сухарями та покласти в нього 2-3 шари картоплі, потім шар нарізаних відварених яєць зі сметаною і сухарями, знову картоплю, яйця і так до верху. Зверху має бути шар картоплі, на який треба покласти шматочки вершкового масла та полити сметаною.

3Поставити в гарячу духовку на 30 хвилин.

00:00