Каша гречана з лівером

  ,   

27 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гречана крупа - 2,5 склянки

Легеня - 300 г

Цибуля - 60 г

Масло - 3 ст. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Лівер (легеню) промити та помістити в каструлю, залити водою, посолити і варити при слабкому кипінні 1-1,5 години до м'якості.

2Зварений лівер охолодити та пропустити через м'ясорубку.

3Зварити розсипчасту гречану кашу.

4Ріпчасту цибулю дрібно нарізати й обсмажити з 1 ст. ложкою масла. Потім додати ще 2 ст. ложки масла та пропущений через м'ясорубку лівер, посолити, поперчити за смаком.

5Коли лівер з цибулею підсмажаться, змішати їх з гарячою кашею.

00:00