Каша з млинчастим пирогом
каші та круп'яні страви духовка
14 Квітня, 2017
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Ingredients
Млинці - 10-15 шт.
Крупа - 2 склянки
Яйця - 2 шт.
Бульйон грибний - 2.5 склянки
Масло - 200 г
Гриби сухі - 100 г
Борошно - 400 г
Сухарі - 2 ложки
Сметана - 1 склянка
Directions
1Зварити гриби.
2Крупу перетерти з яйцями, висушити, протерти через решето і разом всипати в грибний бульйон, в якому розпущено 100 г масла, добре перемішати, і не знімаючи з вогню, дати поваритися 5 хвилин під кришкою на сильному вогні і хвилин 10 на слабкому, добре помішуючи, щоб не було грудок.
3Поставити кашу зарум'янитися в піч.
4Відварені гриби пропустити через м'ясорубку і змішати з уже готовою кашею.
5Заздалегідь приготувати 10-15 млинців розміром з каструлю, в якій буде готуватися каша.
6Каструлю всередині змастити маслом, посипати сухарями і спочатку покласти млинець, змастити його сметаною, а на нього покласти шар каші, прикрити іншим млинцем, який знову змастити сметаною, знову покласти шар каші і т.д., поки каструля наповниться; закінчити млинцем і зверху покласти шматок масла приблизно в 100 г.
7Поставити в духовку 15 хвилин, після чого вийняти, перекидаючи каструлю на блюдо.
8Така каша подається до щів і борщів. Окремо подають за бажанням будь-який м'ясний соус або масло.