Каша пшоняна з гарбузом, корицею та в’яленою вишнею

    

11 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 45 mins

Ingredients

Пшоно - 250 г

Гарбуз - 150 г

Вишня в'ялена - 50 г

Масло вершкове - 30 г

Молоко 3,2% - 1 л

Цукор

Кориця - 1 паличка

М'ята свіжа - 1-2 гілочки

Сіль

Directions

1Пшоно промити в холодній воді.

2Половину гарбуза очистити, нарізати кубиками, решту натерти на крупній тертці.

3Покласти в чашу мультиварки крупу, гарбуз і вишню. Додати цукор, корицю, сіль і молоко. Закрити кришку та готувати на режимі «Крупа» 30 хвилин.

4Коли режим підійде до кінця, додати вершкове масло, знову закрити кришку та залишити кашу на 15 хвилин. Після цього видалити корицю.

00:00