Каша рисова з горіхами

  

5 Лютого, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Рис - 1 склянка

Горіхи волоські рубані - 1 ст. ложка

Ядра абрикосових кісточок - 1 ч. ложка

Арахіс - 1 ч. ложка

Гарбузове насіння молоте - 1 ч. ложка

Фініки рубані - 1 ч. ложка

Цукати рубані - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Кориця

Directions

1Рис залити холодною водою та варити на слабкому вогні, постійно помішуючи. Коли рис розвариться, всипати волоські горіхи, абрикосові кісточки, фініки, арахіс, гарбузове насіння, цукати, корицю та цукор, все ретельно перемішати, варити ще кілька хвилин.

2Подавати кашу гарячою.

00:00