Кекс морквяний

    

16 Жовтня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 склянка

Морква терта - 2 склянки

Абрикоси або курага - 1 стакан

Яйця - 3 шт.

Цукор - 1 склянка

Сметана - 4 ст. ложки

Розпушувач для тіста - 2 ч. ложки

Цукрова пудра

Directions

1Абрикоси або курагу нарізати шматочками. Яйця збити з цукром, додати змішану з розпушувачем борошно, сметану, абрикоси і моркву, перемішати.

2Форму змастити маслом, викласти тісто і випікати 20 хвилин при 180°С.

3Готовий кекс викласти з форми, охолодити і посипати цукровою пудрою.

00:00