Ковбаса домашня зі свинини з картоплею

  ,   

26 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Свинина - 400 г

Кишки свинячі - 3-4 шт.

Картопля - 5‑6 шт.

Цибуля - 3‑4 шт.

Зелень кропу

Олія

Лавровий лист

Сіль

Паприка

Перець чорний мелений

Directions

1Свинячі кишки очистити ножем, ретельно промити. Для усунення запаху замочити на добу у воді з додаванням оцту, потім ретельно промити під проточною водою.

2Свинину дрібно нарізати, обсмажити в олії до напівготовності, посолити, поперчити.

3Картоплю нарізати дрібними кубиками. Цибулю і зелень кропу дрібно нарубати.

4Підготовлені продукти з'єднати, додати сіль, паприку, перець, акуратно перемішати.

5Кишки начинити цією сумішшю, міцно зав'язати один кінець ниткою. У начинену кишку влити трохи води, зав'язати другий кінець.

6У великій каструлі закип'ятити воду з додаванням солі іта лаврового листа, опустити в неї начинену ковбасу, варити 30 хвилин.

7Ковбасу вийняти, укласти на змащене олією деко і запікати в духовці 1‑1,5 години.

00:00